Zvěřinové maso z volně lovené zvěře v našich lesích je 100% bio kvality a právě se řadí mezi nejhodnotnější potraviny.
Mastné nenasycené kyseliny pomáhají snižovat hladinu cholesterolu a byly prokázány příznivý vliv na nervovou soustavu a imunitního systému. Zvěřina se mimo jiné vyznačuje i vysokým obsahem vitamínů a minerálních látek, jako je např. B1, B2, B5 a draslík (látka, která hraje důležitou roli při stabilizaci a kontrole krevního tlaku a rovnováze vody-sůl. V kombinaci s rizikem srdečních patologií a také zmírňuje otoky končetin a vnitřních orgánů), fosfor, hořčík a železo. V konečné řadě u zvěřinového masa hraje roli i etická a ekologická hodnota.
Azorky jsou z 86 % čerstvého masa , jablko (bohatý zdroj vitamínů a minerálů, také obsahuje zdraví prospěšné kyseliny, které chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech) a mrkev (bohatý zdroj vitamínu A, C, E a vlákniny pro lepší trávení) a červené řepy (Řepa obsahuje minerální látky jako draslík, hořčík, železo, jod, mangan, zinek a má vysoký obsah vitamínů C a E, silný antioxidant) a banán (dávka vlákniny, vitamín A, vitamín C a draslík, jsou dobré pro postižení psa, jsou důležité pro zdravé srdce, na podporu a regeneraci svalstva.Obsahují velké množství draslíku, vlákninu a vitamín C.)
- Vláknina: 16 g/kg
- Tuk: 308 g/kg
- Bílkovina: 520 g/kg
- Popel: 31 g/kg
- Vlhkost: 88 g/kg
- Energie: 1913 kj/kg