Hovězí je velmi hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. Bílkoviny jsou tvořeny aminokyselinami a nelze získat jinak než z potravin, protože tělo si samo neumí vytvořit.
Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek. Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.
Hovězí je velmi hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. Bílkoviny jsou tvořeny aminokyselinami a nelze získat jinak než z potravin, protože tělo si samo vytvořit neumí
Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.