Zvěřinové maso z volně lovené zvěře v našich lesích je 100% bio kvality a právě se řadí mezi nejhodnotnější potraviny. Mastné nenasycené kyseliny pomáhají snižovat hladinu cholesterolu a byly prokázány příznivý vliv na nervovou soustavu a imunitního systému. Zvěřina se mimo jiné vyznačuje i vysokým obsahem vitamínů a minerálních látek, jako je např. B1, B2, B5 a draslík (látka, která hraje důležitou roli při stabilizaci a kontrole krevního tlaku a rovnováze vody-sůl. V kombinaci s rizikem srdečních patologií a také zmírňuje otoky končetin a vnitřních orgánů), fosfor, hořčík a
železo. V konečné řadě u zvěřinového masa hraje roli i etická a ekologická hodnota.
Jablko: zdraví prospěšné kyseliny - chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech, vláknina pro lepší trávení, zdroj vitamínů a minerálů
Mrkev: vysoký obsah vlákniny pro lepší trávení, zdroj vitamínu A, C a E
Červená řepa: silný antioxidant, důležité minerály: draslík, hořčík, železo, jod, mangan, zinek a vysoký obsah vitamínů C a E
Banán: pro dobré trávení, posílení a regeneraci svalstva a srdce, velké množství draslíku, vlákninu a vitamín A a C
Sušená vejce: zlepšuje kvalitu kůže a srsti, doporučuje se při podrážděném žaludku,vitamín A, D, E, B1, B12, biotin, železo, fosfor, draslík, vápník, zinek a selen.
Česká kvalita
Pokud objednáte do 10:00 doručíme vám v Praze vaši objednávku ješte dnes a to s dopravou zdarma!
Čerstvé suroviny
Pokud objednáte do 10:00 doručíme vám v Praze vaši objednávku ješte dnes a to s dopravou zdarma!
Bez chemie
Pokud objednáte do 10:00 doručíme vám v Praze vaši objednávku ješte dnes a to s dopravou zdarma!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.