Hovězí maso bsahuje 14 esenciálních (nenahraditelných) prvků a sloučenin, které organismus potřebuje a nelze je získat z jiných zdrojů. Je vydatným zdrojem bílkovin dobře využitelných pro stavbu svalové hmoty. Nižší obsah tuku.Vysoký obsah železa, které je, na rozdíl od rostlinných zdrojů, velmi dobře organismem využitelné. Obsahuje velké množství vitamínů skupiny B, které jsou důležité nejen pro správnou funkci mozku. Je jediným zdrojem využitelného zinku, bez kterého nefunguje správně systém. Hovězí maso má vyvážený poměr energie a bílkovin.
Hovězí je velmi hodnotným druhem masa , protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. Bílkoviny jsou tvořeny aminokyselinami a nelze získat jinak než z potravin, protože tělo si samo neumí vytvořit
Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.
Kokos - Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipiy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni, což zabraňuje možnému váhovému přírůstku. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení obsahuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenolů), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
Hovězí je velmi hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. Bílkoviny jsou tvořeny aminokyselinami a nelze získat jinak než z potravin, protože tělo si samo neumí vytvořit.
Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek. Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.
Hovězí je velmi hodnotným druhem masa , protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. Bílkoviny jsou tvořeny aminokyselinami a nelze získat jinak než z potravin, protože tělo si samo neumí vytvořit
Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.
Kokos - Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipiy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni, což je možné i váhovému přírůstku. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje obsahuje Laurovou, která při trávení látky zvanou Monolaurin , která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenolů), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
Hovězí je velmi hodnotným druhem masa, protože obsahuje vysoký podíl bílkovin, které jsou jedny z hlavních živin a jsou nezbytné pro růst, regeneraci a látkovou výměnu. Bílkoviny jsou tvořeny aminokyselinami a nelze získat jinak než z potravin, protože tělo si samo vytvořit neumí
Podporuje chuť k jídlu, zabraňuje anemii a podílí se na tvorbě červených krvinek). Hovězí maso je také přirozeným zdrojem kyseliny linolové, která napomáhá k vytvoření optimální rovnováhy mezi svalovou a tukovou hmotou v těle.